De Gezonde Digitale Organisatie

De Gezonde Digitale Organisatie

12 juli 2019 Uit Door Redactie

Wat doen wij bij De Gezonde Digitale Organisatie? Ons bedrijf beschermt andere bedrijven tegen cyberincidenten. Als u te maken krijgt met een cyberaanval neem dan meteen contact met ons op en wij fixen het probleem.

Wat is een cyberincident

Een cyberincident is dat een ander persoon toegang krijgt tot uw computer. Ze zoeken vaak medewerkers want dat zijn de zwakste schakels van het internet. Meestal gebeurd dit door middel van hacken, phishing of computervirussen. Dit persoon heeft dan toegang tot uw thuisnetwerk en alle daarmee verbonden apparaten zoals telefoons, ipads etc. De daarop opgeslagen gegevens gaan meestal verloren. Het zou zonde zijn als zoiets bij u gebeurd. Soms merkt u niet eens dat  iets gaande is met uw werk. Om het sowieso te voorkomen, neem dan alvast contact met ons op. 

Diagnose_actie_banner

Mijn persoonlijke ervaring met DGDO

Thuis kregen wij ook te maken met een cyberaanval. We hadden geen toegang meer tot ons eigen netwerk en we konden niks meer doen. Ik ben op internet gaan zoeken wat ik als gevolg kon doen en ik kwam bij De Gezonde Digitale Organisatie terecht. Zij hielpen mij meteen en lostten het uiteindelijk op. Daarna heb ik nooit meer ergens last van gehad qua cyberaanvallen. Ik ben erg blij met de samenwerking. Dit bedrijf is zeer aan te raden.

Contact

Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of bel direct 088-633 1070. Neem een kijkje op onze website: https://degezondedigitaleorganisatie.nl/