Goede tip voor een leuk Museum in Gelderland

Goede tip voor een leuk Museum in Gelderland

5 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn zus een een erg grote liefhebster van kunst. het leek ons daarom ook een leuk idee om samen een bezoek te brengen aan een museum Gelderland. Daarom besloten we ook om op het internet op zoek te gaan naar een museum dat mooie kunst tentoonstelt. 

Veel verschillende musea bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar museum Gelderland kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uit op de website van het Lalique museum. De website van dit museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt. 

Het prosecco arrangement 

Nadat we de arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangementen te kiezen. We hebben samen een super leuke en leerzame dag gehad. De kunstwerken die het museum tentoonstelt zijn erg mooi.