Mijn telefoon laten repareren in Delft

Mijn telefoon laten repareren in Delft

7 juni 2019 Uit Door Redactie

Een aantal dagen geleden liet ik tijdens het werken mijn telefoon vallen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar telefoon repareren Delft om een goede telefoon zaak te vinden die mijn telefoon voor een voordelige prijs zou kunnen repareren. 

Terecht gekomen op de website van Telgefixt

Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de dienst die het bedrijf aanbiedt. De informatie sprak mij erg aan omdat ze onder andere alleen maar originele onderdelen gebruiken voor de reparaties die zij uitvoeren. Daarom besloot ik ook om een bezoek aan de winkel te brengen om mijn telefoon te laten repareren. 

Mijn telefoon reparatie bij Telgefixt

In de winkel werd ik door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk geholpen. Mijn telefoon werd binnen een half uur gemaakt voor een erg voordelige prijs. over de onderdelen die er vervangen werden kreeg ik ook garantie. Daarom ben ik ook erg tevreden over Telgefixt.