Tip voor administratie in Arnhem

Tip voor administratie in Arnhem

10 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn broer is sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. In de loop van deze maanden is zijn bedrijf erg uitgebreid. Hierdoor had hij nog maar erg weinig tijd voor de boekhouding. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar administratie Arnhem om een goede boekhouder bij ons in de buurt te vinden.

Zeer veel administratiekantoren in de buurt van Arnhem

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar administratie Arnhem kregen we erg veel zoekresultaten van verschillenden administratiekantoren bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites van verschillende administratiekantoren hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de administratiekantoor Heylo ons het meeste aan. De website van dit administratiekantoor bevat namelijk erg veel informatie die ons beide erg aansprak. Daarom besloot mijn broer ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

financiële-samenwerking

Zeer tevreden over de boekhouding

Tijdens het gesprek werd mijn broer alles vriendelijk en uitgebreid uitgelegd. Na het gesprek besloot hij administratiekantoor Heylo in te huren voor de boekhouding. Dit scheelt hem erg veel tijd wat hij nu weer in zijn bedrijf kan steken. Daarom is hij ook zeer tevreden over het administratiekantoor.