Voor de beste messen ga je naar Jacobs Outdoor

Voor de beste messen ga je naar Jacobs Outdoor

20 juni 2019 Uit Door Redactie

Bij Jacobs Outdoor zijn de beste messen en zakmessen beschikbaar. Naast de beste messen biedt het ook de beste service!

Mijn ervaring bij Jacobs Outdoor

Laatst had ik een zakmes op zakmeskopen.nl gekocht. Het product dat ik had besteld was de Ontario Knife Company M9 Bayonet. Dit mes was aangeraden door Jacobs Outdoor zelf toen ik door de site zat te zoeken en ik niet precies wist wat mij het beste zou passen. Er stond opgeschreven “Weet je niet welk mes het beste bij je past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies” en dat was precies wat ik had gedaan. De telefoon werd snel opgenomen en er werd erg snel en vriendelijk geholpen. Dit mes paste dus het beste bij mijn situatie. Omdat mijn bestelling boven de 100 euro was, werd het gratis verzonden. De verzending was snel en het mes paste bij de beschrijving op de site. Het mes is van zeer goede kwaliteit en het is een perfect gewicht. Naast de kwaliteit van dit mes ziet het er ook heel erg goed uit! Top producten en top service! Zeker een aanrader.