Wilt u ook een wordpress website Nederland?

Wilt u ook een wordpress website Nederland?

26 juli 2019 Uit Door Redactie

Wil u ook een wordpress website Nederland? Dat kan! Bij mijn.host hosten wij websites ook op WordPress. Zodat u de beste deals heeft voor uw website te maken. De werking is vrij eenvoudig. Wij hebben verschillende soorten pakketten. Onze pakketten zijn:

  • .wp start €1,99 p/m* (normaal €3,99)
  • .wp basic €4,99 p/m* (normaal €9,99)
  • .wp expert €9,99 p/m* (normaal €14,99)

De actie duurt drie maanden, daarna is het de normale prijs. Zodra u een pakket heeft uitgekozen, gaan we verder naar de volgende stap. Dat is WordPress installeren. Nadat u WordPress heeft geïnstalleerd, gaan we verder met een thema kiezen voor uw website. Heeft u uw thema gekozen voor de website, dan publiceren we de website. Als u uw thema kiest kunt u ook meteen tekst, foto’s en video’s toevoegen. Waarom zou u een website hosten bij WordPress via mijn.host? Wij hebben heel veel voordelen, zoals een mobiele website eenvoudig maken of veel keuzes door duizenden verschillende thema’s. 

Hebben wij u overgehaald om een website te hosten bij ons? Dan kunt u meteen via onze website een pakket uitzoeken en beginnen met een website te maken!

hosting wordpress

Mijn ervaring met wordpress website Nederland

Mijn ervaring met wordpress website Nederland is heel positief. We waren heel snel klaar met een eigen website maken. Ik had ook geen verstand van programmeren, maar dat was gelukkig geen probleem. Je hoeft niet te programmeren want dat is allemaal al voor je gedaan. Ik ben daarom heel tevreden met mijn.host.